• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Maalesef Beşiktaş'ı turun favorisi olarak göremiyorum...''

Aaryan

Forum Üyesii
Spor yorumcusu Nebil Evren, Kontraspor'da Beşiktaş - Shakhtar Donetsk maçı öncesi görüşlerini paylaştı.Nebil Evren: ''Wolfsberger maçındaki Beşiktaş'ı referans alacağım, başka bir referansım yok şu an itibariyle. Gedson'un sakatlığı, Orkun'un henüz daha belki çıkacaksa ilk on bir de ilk kez Beşiktaş formasıyla sahaya çıkacak olması, tamamlanmayan transferleri üst üste koyduğumda ben açıkçası Beşiktaş'ı maalesef turun favorisi olarak göremiyorum. Shakhtar'da takip edebildiğim kadarıyla çok büyük bir kadro değişiminden bahsetmiyoruz. Aşağı yukarı geçen sezonki kadrosunu korumuş bir Shakhtar'dan bahsediyoruz. Tabi ki yeni bir teknik direktör, yeni bir oyun anlayışı, farklı bir felsefe olacaktır. Ama en azından oturmuş bir düzenle devam etmek yeni bir düzen kurmaya çalışan ama o düzendeki çarkları, puzzle'ın parçalarını henüz tam da bir türlü oturtamamış bir rakibe göre bence daha işi kolay Arda Turan'ın. Ben maalesef pek umutlu değilim. An itibariyle ama tabi bakacağız. Gönlümüz tabi ki Beşiktaş'ın turu geçmesinden yana olacak.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.