• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Magazin haberleri: Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen evlendi! Düğünden İlk kareler

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ – ‘Temizlik Avcıları’ ve ‘En Hamarat Benim’ programlarının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile hem Erzurum’da hem de İstanbul’da gösterişli nişan törenleri gerçekleştirmişti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ezildi, Gamze Türkmen ile karşılıklı göbek atarak eğlenmişti. Sevdikleriyle birlikte neşeli anlar yaşayan çift, sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Sinem Kobal'dan göz kamaştıran yaz pozları! Ağaca çıkıp meyve topladı!

MUTLU ÇİFT EVLENDİ

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen dünyaevine girdi. Fenomen isim Ezildi'nin düğününde Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Nurettin Bay şarkılar söyledi. Düğünden görüntüler sosyal medyada çokça beğeni aldı.

Seda Bakan'dan yaz ve set pozları!

'500 BİN TL HARCADIM'

Kadir Ezildi, Erzurum ve İstanbul'da yaptığı gösterişli nişan törenleriyle sosyal medyada adından söz ettirmişti. Ünlü fenomen, nişan sürecinde 500 bin TL harcadığını söylemişti.

Özge Özder'den imaj değişikliği! Saçlarını kısacık kestirdi!
Ünlü Çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun oğulları 5 aylık oldu! 'Canlarım benim'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.