• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MASTERCHEF HABERLERİ: MasterChef son bölümde neler oldu? MasterChef'te gergin anlar! Mehmet şef çok sinirlendi

Artur

Forum Üyesii

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yer aldığı MasterChef yarışmasının yeni bölümü yayınlandı. Mehmet Şef, yarışmacılardan birisine pirzolanın kemiklerini temizleyip temizlemediğini sordu. Yarışmacı 3 şefin de yanına gelerek hazır hale getirdiği pirzolaları gösterdi.

Danilo şef yarışmacının yanına gelerek en azından masadan bazı şeyleri kaldırmasını istedi. Yarışmacı, 'Yes şef' diye cevap verince Mehmet şef çok sinirlendi. Şef, 'Ben sinirlenmeye başladım abi. Yes şef nedir ya? Biz bunu kaç senedir işliyoruz' diyerek yarışmacıya sitem etti.

Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı! Kızı dua istedi

'DOKTORLAR YENİ BİR HAYAT VERDİ'

Kanser hastası olduğunu söyleyen yarışmacı şefleri duygulandırdı. Türkiye'ye tedavi olmak için geldiğini belirten yarışmacı şu sözleri kullandı:

Rahatsızlığım vardı, hastalık için geldim. O yüzden Türkiye'yi çok seviyorum. Türkiye'nin doktorlarını çok seviyorum. Onlar bana yeni bir hayat verdi. Kanser hastasıydım, Ukrayna'da da ben hastanelerde tedavi gördüm, bir gelişme olmadı. Burada doktorlar yeni bir hayat verdi bana.

Sinan Akçıl'dan çok konuşulacak 'Aleyna Kalaycıoğlu' itirafı! 'Benimle beraber olmak istiyordu'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.