• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'dan aşk dolu paylaşım

Artur

Forum Üyesii

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil (66) ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ceylan, ayrılığın ardından "Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim" demişti.

"Dört aylık bir ilişkimiz olduğu için, aynı evde yaşadığımız için kopmamız biraz zor oldu" diyen Ceylan ile Erbil ayrılığa uzun süre dayanamayarak, 2024'ün ilk günlerinde tekrar bir araya gelmişti.

"TEKRAR EVLENMEK İSTERİM"

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Mali, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda evliliğe yeşil ışık yakarak şöyle konuşmuştu:

Alıntı Metni

"AŞKIM"

Ünlü çiftten Mehmet Ali Erbil, son olarak 999 bin takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Gülseren Ceylan ile yani bir pozunu paylaşan şovmen, "Aşkım" notuyla seslendiği sevgilisini de etiketledi. İkilinin aşk paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Öyle bir şeyi hiç kaldıramayız!
Mehmet Ali Erbil gençleşmeyi kafaya koydu! Estetik merkezinin yolunu tuttu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.