• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Mehmet Aslantuğ ile boşanıyor! Arzum Onan'dan yeni açıklama

Alyssa

Forum Üyesii

1993 Miss Turkey'de Türkiye güzeli, aynı yıl gerçekleşen Miss Europe yarışmasında Avrupa güzeli seçilen Arzun Onan, kendisi gibi oyuncu olan eşi Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliklerine nokta koyma kararı verdiklerini geçtiğimiz günlerde duyururken; 'psikolojik şiddet' iddiasını yalanladı:

Alıntı Metni

BOŞANMA DAVASI 29 MAYIS'TA

Instagram hesabından eşi ile deniz kenarında romantik bir pozuna yer veren Arzum Onan, boşanmanın detaylarını da paylaştı.

"Zaman içinde gelinen aşamada, boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Alıntı Metni

"SEVGİMİZ, SAYGIMIZ, AİLEMİZİN DURDUĞU YER DEĞİŞMEYECEK"

22 yaşında Can adında bir oğulları olan ünlü çiftten güzel oyuncu, "Daha önce de paylaştığım üzere; zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin durduğu yeri değiştirmeyecek" ifadelerini kullandı.

"GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞTIM"

Tüm bunların ardından Arzum Onan, boşanma açıklamasından sonra geçtiğimiz gün ilk defa görüntülendi. Nişantaşı'nda annesi Serap Onan ile birlikte objektiflere takılan ünlü isim, önce bir ayakkabı mağazasına girdi.

Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilere teşekkür ederek soruları yanıtlamaktan kaçınan Onan, "Gerekli açıklamayı yapmıştım. Hassas bir süreç, sizlerden de anlayış bekliyorum. Hayırlısı olsun" demekle yetindi.

Mehmet Aslantuğ'un objektifinden Arzum Onan
Can Aslantuğ oyunculuğu seçti!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.