• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Merve Özbey: Gücümü ailemden alıyorum

Alyssa

Forum Üyesii

"İki çocukla ilgilenirken bir yandan bu konser temposuna nasıl yetişiyorsunuz?" sorusuna Merve Özbey, "Açıkçası biraz zorlanıyorum ama çocuklarla birlikteyken edindiğim enerji ve işime olan sevgim beni güçlü kılıyor. Gücümü ailemden alıyorum. Hem evde hem de işte her şey yolunda olduğu için bazı zorluklar görmezden gelinebiliyor" yanıtını verdi.

Yeni şarkısı 'Sahi' ile ilgili çok iyi dönüşler aldığını belirten Özbey, "Yeni şarkılar da yolda, peş peşe iki şarkım çıkacak. Ayrıca konserler yoğun şekilde sürecek. Bu yazı çok sık karşılaşacağız" açıklamasını yaptı.

Merve Özbey oğlu Emir'in fotoğrafını paylaştı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.