Aaryan
Forum Üyesii
Volkan Tümkor:"Türk Milli Takımı’nda Beşiktaşlı oyuncu sınırı var. Sahada en fazla bir Beşiktaşlı yer alabiliyor. Mesela Portekiz Milli Takımı’nda,Kanada Milli Takımı’nda iki Beşiktaşlı aynı anda oynayabiliyor. Ya da Türk Milli Takımı’nda iki Leverkusenli, iki Benficalı aynı anda oynayabiliyor ama bizim Milli Takım'da en fazla bir Beşiktaşlı sahada olabiliyor. Şimdi Orkun transferinden sonra biliyorsun Mert, Milli Takımı’ın kalecisi çok da formda. Orkun'da orta sahada Milli Takımı’ın değişmez oyuncularından biri. Tam Dünya Kupası öncesi Montella'yı zor bir karar bekliyor. Mert ile Orkun arasında bir tercih yapması gerekecek. Kağıt üzerinde Orkun diyecek gibi duruyor ama seninle daha önce konuşmuştuk Genç Milli Takımlar konusunu...Bu A Milli Takım'da da verilmek istenen bir mesaj var. Genç futbolculara, A Milli Takım seviyesindeki futbolculara...Milli Takımı’da süre almak istiyorsanız, Galatasaray ya da Fenerbahçe'yi tercih etmeniz gerekiyor. Hani Beşiktaş'a giderseniz diğer arkadaşlarınıza göre daha fazla performans göstermeniz lazım. Çünkü Beşiktaş'tan Milli Takım'a seçilmek gerçekten çok zor. Benim bildiğim 30 yıldır böyle de bunun daha evveliyatı da var. Dolayısıyla ben burada Montella'nın nasıl bir tercih yapacağını merak ediyorum. Çünkü Türk birini seçecek ama Serdal Adalı bence Milli Takımı’da direkt oynayan bir futbolcu daha alacak."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..