• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Montella sen hainsin! Seni de kullanıyorlar!"

Aaryan

Forum Üyesii
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Semih Kılıçsoy kararına tepkiler devam ediyor. Yorumcu Sinan Engin, İtalyan teknik adamın Beşiktaş'ın genç yeteneğini son 10 dakika oyuna almasını eleştirdi. Beyaz TV'de konuşan Engin şu ifadeleri kullandı: "Futbolcu psikolojisinden anlaman lazım. Görüntüne baktığım zaman iyi insana benziyorsun ama iyi insan değilsin. Ben duydum çok üzüldüm. Ama sen hainmişsin. Sen hainsin. Sen hainlik yaptım. 45 dakika oynatacaksın. Hiçbir şey kaybetmezsin. Ama taraflı tarafsız çok şey kaybettin. Demekki seni de kullanabiliyorlar."

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.