• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Murat Cemcir: Plajlara sefer tasıyla gitmeyi düşünüyorum

Alyssa

Forum Üyesii

'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Düğün Dernek', 'Kardeş Payı', 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız', 'Baba Parası' adlı dizi ve filmlerde Ahmet Kural’la birlikte başrolü paylaşan Murat Cemcir, Bebek'te görüntülendi.

"AHMET'LE KAMERA KARŞISINDA OLACAĞIZ"

Bir arkadaşıyla buluşarak yemek yiyen Cemcir, daha sonra gazetecin sorularına cevap verdi. Cemcir, “Malum pandemi vs derken hep bu süre zarfında ürettiğimiz senaryolar oldu. Artık bunları gün yüzüne çıkarma zamanı geldi. Hem dijitale hem de beyazperdeye iş yapacağım. Bunlardan birisinde yine Ahmet’le(Kural) kamera karşısında olacağız" dedi.

"DENİZE DOYMAK İSTİYORUM"

Yaz aylarını tatil yaparak geçirmeyi planladığını da ifade eden Murat Cemcir, “Aşağılara doğru ineceğim ve uzun bir süre buralara gelmeyeceğim. Denize, iyota ve güneşe doymak istiyorum” dedi.

"BENİM SİSTEM HAZIR"

Tatil bölgelerindeki fiyat artışı hatırlatılan Murat Cemcir, “Artık plajlara sefer tasıyla gitmeyi düşünüyorum. Karpuz peynir. Peynirde köyden geliyor zaten. Benim sistem hazır” diyerek gülümsedi.

Murat Cemcir sobelendi!
Hayırlı evlat Murat Cemcir

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.