• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Ne söylesek sorun oluyor’

Artur

Forum Üyesii

Başta Coşkun Sabah olmak üzere birçok isimle polemiğe giren İrem Derici, konuşmama kararı aldığını belirtti. Şarkıcı, “Bıktım artık. Söylediğim her şey farklı bir tarafa çekiliyor. Ne söylesek sorun oluyor. Artık susma kararı aldım. Suratıma tükürseler, ‘Ya Rabbi şükür’ deyip, yoluma bakacağım. He ama başkası hakkında konuşurum, bana ‘dedikodu’ deyin, oturup konuşalım” şeklinde konuştu.

Sevgilisi Melik Kunukçu ile çıkan ayrılık iddialarına da açıklık getiren Derici, “Konsere beraber geldik. Bir anlık kızgınlıkla sosyal medyadan takipten çıktık. Birbirimizi çok ihmal ettik ama toparlayacağız elbette. Zaten ayrılırsak dağılırım” dedi. Chamada Beach Club’de sahne alan şarkıcı, ‘En Çok Kazanan Sanatçılar’ listesinde olmasına, “Öyle bir şey yok! O kadar kazanıyorsam neden hâlâ benim evim yok? Mümkün mü benim Sibel Can’dan daha fazla kazanmam?” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.