• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Necip Uysal nasıl vazgeçilmez oldu: "Santos'un en güvendiği..."

Aaryan

Forum Üyesii
Gökhan Keskin'in açıklamaları şöyle: "Derler ya ayağını yorganına göre uzat, Necip Uysal da hep yeteneğinin farkında. Zamanında o da yetenekli bölümün içindeydi. Ben federasyonda milli takımda çalıştırırken ben onu turnuvaya da götürmüştüm. Yani süper oynuyor. Dediğim gibi ön libero esas yeriydi. İşini yapan, ha çok ekstrem bir oyuncu mu? Ekstrem işler yapmıyor zaten. Önemli olan futbolcunun kendini bilmesidir. Yani sen bir işi zorlarsan sonunda problem olur. Işi zorlamıyor. Mevkinin gerekliliğini ne yaparsa onu yapıyor ve doğru da yapıyor. Arkadaşlarıyla uyumu iyi, takımla iyi, gelenle uyumu iyi. Bunların hepsi önemli özellikler. Esasında baktığın zaman futbolcular pek aranmaz ama bazen takımı birleştirici oyunculara da ihtiyacı vardır." "SANTOS'UN EN GÜVENDİĞİ ADAMI" "Sen burada altyapıdan gelmişsin, on beş senedir buradasın, on beş senedir hiçbir kötü olaya karışmamışım. Görev verilirse çıkıp oynamışsın oturmuşsun, çalışmaya devam etmişsin. Ve şu anda baktığın zaman şu ortamda bu kadar süre bulması hakikaten büyük olay. Çünkü hani stoper oynuyor şimdi diyelim. Stoperde Santos'un en güvenli adamı. Ama diyorum altı yedi tane stoper alındı. Onlara rağmen oynuyor. Sen ön liberoda merkez orta sahada ihtiyaç duyuyorsun oraya çıkıyor. Orada da elinden geleni yapıyor bak. Elinden geleni yapmak sonuna kadar mücadele ediyor. Sen kötü oynayabilirsin ama kötü mücadele edemezsin. Kötü koşamazsın. Bu ne görev verilirse sonuna kadar elinden gelenin en iyisini yapıyor. Sonuçta bir mücadele gücü var. Ya bu takımla beraber şampiyon yaşıyor. Taraftar da herkes de seviyor." - Duhuliye.com

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.