• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Okullarda "askıda yemek" projesi

Baxter

Forum Üyesii
Okullarda

Okullarda uyum haftadı 4 Eylül'de başlıyor. Kantinlerde de hazırlıklar sürerken bu eğitim döneminde bir tost bir ayran en fazla 35 TL'den satılacak. Öte yandan kantinciler "askıda yemek" projesine başlıyor. Durumu ile olmayan öğrencilere ücretsiz yemek sağlanacak.

Yeni eğitim ve öğrentim yılına sayılı günler kala artan maliyetler kitaptan formaya kadar fiyatlara yansıdı. Okul kantinlerinde de hazırlıklar devam ediyor.

TOST-AYRAN İKİLİSİNİN TAVAN FİYATI BELLİ OLDU Kantinlerde tost-ayran en fazla 35 TL olacak.

İstanbul Kantinciler Odası Başkanı Vahap Osmanoğlu, fiyatların bölgelerin sosyo-ekonomik durumuna göre değiştiğini dile getirdi. Osmanoğlu, artan maliyetler nedeniyle personel azaltmaya gidileceğini ifade ederken "Bir personelin maliyeti 20 bin TL." dedi.

ASKIDA YEMEK Kantinciler bu yıl durumu iyi olmayan öğrenciler için bir proje geliştirdi. "Askıda yemek" projesi ile isteyen veliler ve çevre esnafı öğrencilere ücretsiz gıda dağıtacak. Osmanoğlu, konuya ilişkin "Dar gelirli vatandaşlarımıza kantinciler ve halk tarafından doyurmak için proje geliştirdik. O bölgenin esnafıyla tüccarıyla irtibata geçerek projeyi hayata geçiriyoruz." dedi.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.