• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Önemli olan istikrarın sağlanması..."

Aaryan

Forum Üyesii
Mehmet Eyüp Yardımcı: Beşiktaş Erkek Basketbol takımında altı isimle yollar ayrıldı. Bu ayrılıklar yeni sezonda daha güçlü bir kadronun işareti mi? Yeni sezonda nasıl bir takım yapılanması olmalı, düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?Ahmet Kandemir: Öncelikle başarılı olmuş kadronun istikrarı da önemli. Belki çok başarılı olmuş kadrolarda çok fazla oyun oynamadan eksik yerlerini tamamlayarak da gitmek bir seçim. Ya da ellerindeki oyuncuların çok daha kalitelisini alıp, yeni baştan takım kurmak da bir seçim. Hangi amaçla ve hangi hedef yaptıklarını yönetim biliyor. Alacakları oyuncularla sonra daha kolay değerlendirilir diye düşünüyorum. Önemli olan basketbolda istikrarın sağlanması. Bugüne kadar hep özellikle bu Alperenlerle oynadığımız genç kadroyla oynadığımızda şube çok ciddi bir borçla gelmişti. Daha sonra o üç senelik yapılmış programla borç sıfırlandı. Ondan sonra takım kurmak daha kolay oldu. Şimdi sonunda basketbol şubesinin gelirleri üzerinde bir takım kurulduğu zaman ya yönetim karşılıyor ya da kulüp karşılıyor ya da şube borçlu olarak da yapılıyor. Kurulacak kadroya nasıl antrenör, teknik ekip, idari ekipte bir istikrar oluşuyorsa, bir kadro istikrarını oluşturmakta fayda olduğumuzu ve ben şahsi olarak öyle düşünüyorum. Ama daha net değerlendirme yapmak için giden oyuncuların yerine gelen oyuncular gördüğümüz zaman daha objektif bir değerlendirme yapabiliriz.duhuliye.com/röportajHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.