• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Orkun, Benfica'ya gittiğinden beri alışamamış"

Aaryan

Forum Üyesii
Koray Baloğlu;Orkun Kökçü, daha önceki verdiği röportajlarda şunu net bir şekilde söylemişti ve asla da çekinmemişti "ben Beşiktaşlıyım. Ailecek Beşiktaşlıyız." Bunu saklamıyor fakat futbol profesyonel bir meslek. Beşiktaşlı olmasının Beşiktaş için bazı avantajları var. Bugün birkaç telefon görüşmesi yaptım. Bu konuyu her araştırdığımda işin özü aynı yerde tıkanıyor. Orkun, Benfica'ya gittiğinden beri alışamamış. Hollanda dışına ilk defa çıktığı için bazı mutsuzlukları vardı. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Bugün şöyle bri bilgiye ulaştım; Fenerbahçe ve Galatasaray 1 milyon euro fazla önerdi diyelim Beşiktaş'tan Orkun emin ol dedi o 1 milyon Euro'ya rağmen Beşiktaş'ı tercih eder. Gelinen nokta şu; Benfica tarihinin en pahalı transferlerinden birisi ve Benfica bu oyuncuyu kiralık olarak göndermek gibi bir düşüncesi bugüne kadar yoktu. Murat Özbostan;O zaman Beşiktaş'ın alma ihtimali olamaz.Koray Baloğlu;Benfica, 30-35 milyon Euro'lardan kapı açıyor. Şenol Ustaömer;Zaten 30 milyon Euro'ya almış Benfica. Koray Baloğlu;Burada Benfica geri adım attırılabilir mi? Beşiktaş'ın ilk konuşması gereken şey bu. Orkun'u Beşiktaş her türlü ikna eder. Murat Özbostan;Oyuncunun kulübünü ikna etmesi lazım. Beşiktaş kulübü ikna edemez. Oyuncu kulübünü ikna edebilir. Beşiktaşlılar ciddi derecede bu oyuncuyla ilgileniyor, Beşiktaş kulübü o bonservis bedellerine filan olacak iş değil. Yine bugün Portekiz basınında vardı Beşiktaş'ın özellikle kiralamak istediğine dair. Oyuncunun da işte Beşiktaşlı olduğuna dair. Böyle bir şey olursa Beşiktaş adına çok flaş bir transfer olur.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.