Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş - Galatasaray derbisinde hakem Ozan Ergün'ün kararları konuşulmaya devam ediyor.Derbi sonrası Spor Depor youtube kanalında derbinin hakemini eleştiren Umut Öztürk şunları söyledi:Umut Öztürk: "Ben biraz maçı izlerken şeyi hissettim; yani hakem tolere ediyor Galatasaray'ı. Şey, 'Ya olur ya o kadar' falan gibi bir tavırda hissettim ki bu sadece orta hakemle ilgili de değil. Bence VAR hakemi asıl burada problem olan.Çünkü Ozan Ergün bir orta hakem olarak Sane'nin bastığı yeri o açıdan görememiş olabilir. VAR zaten bunun için var bu ülkede yani. Tehlikeli bir hareket. Onun çağırmaması biraz tuhaf.Bence Osimhen'in de atılması gerekiyordu bu arada. Çünkü orada artık orta hakeme şey diyor yani Osimhen: 'Ya kardeşim ben buranın ağasıyım, ben istediğimi yaparım sen de benim bakıcımsın, sen de tolere edersin beni.'Hani 4 yaşında, 3 yaşında çocuklar her istediğini yapar da çok fazla sert çıkamazsın, cezalandırmazsın ya çocuğu. Öyle bir şey hissettim. Çünkü artık yani faulü yapıyor, hakeme bakıyor, iki üç kere dürtüp topu sürüyor, Ersin açılmışken aşırtmayı yapıyor... E git bir de gole sevin bari anladın mı? Bu kadar artık işi buraya getirdiysen artık ona ikinci sarıyı vermen gerekiyor maalesef.Bir de şey de bence şu meydan okuma ya bu arada: Galatasaray taç kullanacak, Osimhen geliyor tacı kullanmaya. Dakika 70'ler, 80'ler olsa gerek. 1-0 Galatasaray üstün. Tacı kullanacakmış gibi aksiyonlar yapıyor, sonra topu Boey'a verip devam ediyor. Bu ne demek? Hakeme ‘Ben seninle dalga geçiyorum’ diyor."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..