• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Pankreas kanseri ile mücadele eden Tanyeli'den açıklamalar

Artur

Forum Üyesii

Estetik Dr. Nihat Dik, sanat camiasından birçok ünlü ismi Antalya Kalkan'da bulunan lüks bir otelde ağırladı. Tanyeli, Demet Şener, Ece Gürsel, Sibel Taşçıoğlu, Ece Gürsel, Pınar Aylin, Zeynep Mansur vee Şebnem Özinal gibi isimler, üç gün boyunca güneşin ve denizin tadını çıkardı.

Sıcak havadan bunalan sanatçılar, farklı su sporlarını denedi. Dik'in misafir ettiği ünlü isimler, Kaş koylarını lüks bir guletle gezdi. Dik ve sanatçılar, kendilerine harika bir hafta sonu geçirmesine vesile olan Hotel'in sahibi Süleyman Yılmaz'a teşekkür etti.

"DAVETSİZ MİSAFİRLER"

Bir seneden fazladır pankreas tedavisi gören Tanyeli, davete katılan isimler arasındaydı. Muhabirlerle sohbet eden Tanyeli, "Böyle hastalıkla mücadele ederken en önemli şey motivasyon ve moral. İki gün önce radyoterapim bitti. Maalesef davetsiz misafirler boynum ve koltuk altımda bulundu. Aslında yatabilirdim, 'Tanyeli geleceksin buraya' dedim. Enerji olduğu zaman hayata karışın. Çıkın dışarıya, o tedavinin yüzde 50'si" dedi.

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

EKRANLARDA OLACAK

Yeni projelerinden bahseden Tanyeli, "Temmuzun ikinci haftası yemek programına başlıyorum. 'Tanyeli ile Lezzetli Sohbetler' programı elim lezzetli, ikinci sahnem yemeklerim" dedi.

"ELİMİ TUTUP ÇIKARDILAR"

Sibel Can'la karşılaşıp yazdığı sözlerle gündem olan Tanyeli, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Tanyeli: Size güzel görünmek için uygulama kullanıyorum

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.