Aaryan
Forum Üyesii
Mustafa Demirtaş:"Bence Semih–Immobile hemen yapılmalıydı. Bu arada Immobile’ye katlanma yüzdem gitgide düşüyor. Bir de frikik falan vurmaya başladı; 30 metreden çıktım, çiftliğe çevirme artık. Tamam, anladık kontratın var, gitmiyorsun. Beşiktaş’ı çok seviyorsun, İstanbul’u da öyle. Menajer de öyle diyor. Neden sevdiğini artık tahmin edebiliyoruz.Ama frikik de vurmaya… o kadar da değil yani. Herhalde kadroya bir baktı: “Ulan bu frikiği kim vurur da buradan atar?” Kimseyi göremeyince de “Ben vurayım” dedi.Yani çok mantıklı bir soru var ortada. Immobile’nin neden frikik vurmaması gerektiğine dair çok açıklama var.Beşiktaş’ta oyuncu sayısı az değil maalesef. Kadro içinde de Semih dışında gerçekten o duvar olup kendini hissettiren, fiziksel açıdan pası verebilecek bir oyuncu yok. Bu yüzden hâlâ biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü temel mesele şu: Bu kadro iskeleti.Geçtiğimiz sezonun başında oluşturulan kadro, çok fazla hoca yedi. Farklı profilde hocalar da gelip gitmişken, artık problemin teknik direktörde değil, başka yerde olduğunu kabul etmemiz gerekiyor bence."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..