Aaryan
Forum Üyesii
Okan Koç;Beşiktaş'ta Ole hocanın oynatacağı sistemde de çok etki olur. Rafa ve ön tarafa da iyi bir forvet alırsan ben isterim mesela…En zor olanı net konuşamamaktır biz burada bir şeyi net bir şekilde göremediğimiz için bir şeyleri söylemeye çalışıyoruz veyahut da olması gereken, bana göre olması gereken, yapılması gerekenleri yorumluyorum. İşte gidilecek bu profilde Anguissa örnek mesela Chiesa'yı alabiliyorsan al. Ben tekrar kendini burada çok çok iyi bulacağını düşünüyorum. Daha genç çok yaşlı oyuncu değil. O kuvveti, enerjiyi oynadıkça da üstüne koyacağını da düşünüyorum. Burada önemli olan bu tarz oyuncuların yanındaki oyuncuları doğru bulmak. Rafa, Chiesa ön tarafa mesela koyacağın iyi bir santrafor, sağ tarafa iyi bir kanat oyuncusu üretken, adam geçebilen. Bir de o pas bağlantılarını yapan bir oyuncu bulduğun zaman, bu oyunculardan da verim alırsın. Chiesa'ya sen top atabilecek bir oyuncu bulman gerekiyor. Chiesa aldığı zaman adamı geçtin mi orada, geçebilecek özelliği var ne oluyor? Defans dengesi bozuluyor. Rafa ile önde oynayabilecek forvete, arkadan gelecek kanattan gelecek oyuncular alan açıyor. Beşiktaş'ın geçen sezon en büyük problemi ne idi? Kanatları adam geçemiyordu. Kontratak dediğimiz oyunda etkili olabilen bir oyuncu profilleri vardı. Birlikte gidip geliyordu. Ama şimdi senin artık öyle bir takım kurman gerekiyor ki, ön alan baskısını sergileyebilecek. Geçen gün yardımcı teknik direktör Moe'nin açıklamaları da bu yöndeydi...Beşiktaş yönetimide bu doğrultu da hareket edecek.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..