Aaryan
Forum Üyesii
A Spor ekranlarında Beşiktaş’ın transfer gündemini değerlendiren Okan Koç, siyah-beyazlıların santrfor bölgesine yüksek bütçe ayırdığını ancak bu transferin tek başına yeterli olmayacağını dile getirdi. Koç, "Ağacı besleyen sudur, o ağacı suyla beslediğinde meyve verir" benzetmesiyle Beşiktaş’ın hücum hattında daha dengeli bir yapı kurulması gerektiğini vurguladı. Okan Koç şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş’ın santrfor bölgesine transfer için büyük bir maliyet ayırdığının bilgisini aldım ama sadece santrfor bölgesine yapılan transfer yeterli olmaz. Ağacı besleyen nedir? Su değil mi? O ağacı suyla beslediğinde meyve verir. O adama da devamlı kanatlardan top getirecek futbolculara ihtiyacın var. Senin o bölgeleri de doldurman lazım. Rafa Silva Galatasaray’da ya da Fenerbahçe’de olsa nasıl bir senaryo gerçekleşirdi, soruyorum sizlere. Avrupa’da Galatasaray nasıl bir başarı elde ederdi, düşünün. Önünde Osimhen, sağında Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, arkasında Torreira ve Lemina... Rafa onların arkasında oynamış olsa çok daha keyifli, çok daha farklı bir Galatasaray izletir miydi? Onu anlatmaya çalışıyorum. Bu tarz oyuncuların çevresini iyi dolduracaksın. Rafa’nın çevresindeki oyuncular iyi oynadığı zaman, dikkat ederseniz, Rafa’nın da performansı artıyor. Serdal Adalı da bunların bilincinde. Umarım ona göre transferler yapılır ve kadro kurulur." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..