• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı

Alyssa

Forum Üyesii

Galatasaray Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen 'EN Ödül Töreni'nde Özel Sanat Ödülü'ne layık görülen Nükhet Duru, 1978 yılında çıakrdığı ikinci albümü ile aynı adı taşıyan 'Melankoli' isimli parçasını seslendirdi.

"İNSAN BİR ÖPER, SUNİ TENEFFÜS YAPAR"

Yıllar öncesine ait bir de hikaye anlatan sanatçı, "Zamanında İzzet Öz'le TRT'ye çekimler yapardık. Melankoli'yi söylerken duymuş, 'Ben seni çekeceğim' dedi. İzmir'in her yerinde çekim yaptık. 'Buradan güneşin batımına doğru denizde yürüyeceksin' dedi. Tabi o zaman şöhret olacağım diye 'Abi ben yüzme bilmiyorum' diyemedim. Kameraman beni yakaladı. Hafif silkeleye silkeleye sahile getirdi. İnsan bir öper, suni teneffüs yapar değil mi? Asla, beklentim gerçekleşmedi. Ama bakın hala Melankoli söylüyorum" dedi.

Bu sırada Hayko Cepkin, "Ben de bu anı bekliyordum" diyerek, sahneye çıktı ve Duru'ya sarıldı. Nükhet Duru ve salondakiler, ünlü rockçıyı ayakta alkışladı.

Nükhet Duru: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!, Nükhet Duru: Ben o sırada küstüm ama haberi yok!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.