• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Santos'tan istifa sorusuna cevap

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Samsunspor karşılaşmasının ardından "istifa" söylemlerine yanıt verdi. İşte Santos'un açıklamaları: "Aslında ilk yarıda iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Planlarımızı gerçekleştirdik. Golü de bulduk. 2-3 olabilirdi ilk yarıda ama olmadı. Bazı final paslarında bazı doğru kararlar alamadık. İlk yarı özelinde iyi oynadığımızı söyleyebilirim. İkinci yarıya da iyi başladık. İkinci golü bulmamız gerektiğini biliyorduk, fırsatlarımız oldu, değerlendiremedik. Belirli bir süreden sonra kapasitemizi yitirdik diyebilirim. Bunun sonucunda da golü yedik. Golden sonra reaksiyonumuz düşüktü. Yine bir beraberlik. Hepimiz mutsuzuz. Futbolda böyle olabiliyor." "DENEDİK AMA OLMADI" "Alex 65'te oyuna girdi. Tam o zamanlarda oyundan düştük bence. Biraz geri çekildiğimizi görünce Alex'i oyuna soktum. Onun hücum kalitesinden yararlanmak ve takımı daha çok öne itmesi için oyuna soktum. 5-6 dakika içinde golü yedik Alex girdikten sonra. 1-1'den sonra oyuncular çok denedi, çok uğraştı. Denedik, oyuncularım denedi ama olmadı. Yeterli şansları yaratamadık 1-1'den sonra" İSTİFA TEZAHÜRATLARI "O esnada Türkçe bilmediğim için o tezahüratların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ama bunlar sonuçlar kötü gidince olabiliyor, futbolun içinde var." Duhuliye.com

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.