• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Seda Üren kaslı vücuduyla ilgi odağı oldu!

Alyssa

Forum Üyesii

Ünlü şarkıcı Seda Üren, geçtiğimiz gün Bebek Parkı'nda spor yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının kendisini çektiğini fark eden Üren, ayaküstü gazetecilerle konuşmuştu.

Neşesi bir hayli yerinde olan 40 yaşındaki güzel, "Böyle fit kalmayı nasıl başarıyorsunuz?" sorusuna, "Eski sporcuyum ben. Evlilik ve müzikle birlikte ara vermek zorunda kalmıştım. Şu an tekrar başladım, haftanın beş günü spor yapıyorum" yanıtını vermişti.

"SANDAL'IN VE GÜLŞEN’İN KARIN KASLARI ESTETİK"

Seda Üren, sosyal medyanın gündemine oturan meslektaşları Mustafa Sandal ve Oğuzhan Koç'un karın kasları hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

"ESTETİĞİ ÖRNEK ALMASINLAR"

Ünlü şarkıcı, "Emel Sayın da mesela 'Makyajımla uyuyorum kocamın yanında' demişti. Ben etkilendim ve makyajla yatıp, kalkmaya başlamıştım. Sporu yapmayı örnek alsınlar, estetik yaptırmayı değil" şeklindeki açıklamasıyla sözlerini noktalamıştı.

GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARDI

Seda Üren, son olarak önceki gün Bodrum Türkbükü’ndeki bir otelin iskelesinde objektiflere takıldı.

Fit fiziğiyle dikkat çeken şarkıcının kaslı vücuduyla ilgi odağı oldu. Genç kızlara taş çıkaran şarkıcı, günü arkadaş grubuyla güneşlenerek geçirdi.

Seda Üren: Düzenli bir anneyim
Seda Üren'in imdadına vale sandalyesi yetişti

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.