• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sefo'dan 'ihanet' cevabı! 'Aldatıldıysam helal sana'

Artur

Forum Üyesii

Sefo sahne adıyla bilinen Seyfullah Sağır, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. Ünlü rapçi, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BENİM OLDUĞUM HER YER COŞAR"

Alıntı Metni

Sefo'dan İstanbul trafiğine helikopterli çözüm! 'Sevdim, hoşuma gitti'

"ŞARKI UĞURLU GELDİ"

EURO 2024'de Holanda karşısında çeyrek final mücadelesine çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız için turnuva öncesinde şarkı hazırlayan Sefo, "Hollanda maçında tribünde olacağım. Şarkının uğurlu geldiğini düşünüyorum. Bir marşa bağlamak saçma olur ama kalbim milli takımımızla. Benim özel bir boxer'ım var. Kırmızı renk, hangi maça giyip gittiysem ya da izlediysem yendik. Bu maça da aynısını giyip gideceğim. Yine 2-1 yeneceğimizi düşünüyorum" sözleriyle totemini açıkladı.

"KANDIRMIŞSIN BENİ, HELAL SANA"

Aşk hayatıyla ilgili konuşan 26 yaşındaki şarkıcı, muhabirlerin "Sefo daha önce aldattı ya da aldatıldı mı?" sorusuna, "İkisini de bilmiyorum, bilemezsin ki! Aldatıldıysam da helal sana. Beni var ya kandırmışsın, helal sana" cevabını verdi.

Rapçiler partide pişti oldu! Sefo ve Çakal'ın gergin anları

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.