• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Semih Kılıçsoy: "Beşiktaş'ta kalıcı olacağım"

Aaryan

Forum Üyesii
Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın 18 yaşındaki futbolcusu Semih Kılıçsoy, kulübün dergisine açıklamalarda buludu. Geleceğine ilişkin konuşan genç futbolcu, kalıcı olmak için çok çalıştığını belirtti. "KALICI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM" Şimdi ise kalıcı olmak ve istikrarlı bir şekilde Beşiktaş'a fayda sağlayabilmek için çalışıyorum, umarım hedeflediğim gibi devam eder." ifadelerini kullandı. "TARAFTARIN BENİMLE KONUŞMASI HOŞUMA GİDİYOR" "Tanınmaya başladıktan sonra hayatında ne değişti?" sorusunun ardından Kılıçsoy, "Pek bir değişiklik olmadı. O zamanlar da Beşiktaş'ın futbolcusuydum, bugün de. Elbette insanlar daha çok tanımaya başladı, sosyal medya üzerinden mesajlar arttı, fotoğraf çekilmek isteyenler çoğaldı ama benim hayatımda radikal bir değişiklik olmadı. Boş vakitlerimde yine aynı şeyleri yapıyorum, onlar dışında da zaten antrenmanlar ve maçlarım oluyor. Tabii ki insanların ilgisi, taraftarların gelip benimle sohbet etmesi hoşuma gidiyor, motivasyon oluyor." dedi. 27 MAÇA ÇIKTI Bu sezon Beşiktaş formasıyla 27 resmi maça çıkan Semih Kılıçsoy bu karşılaşmalarda 10 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. | Halk

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.