• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Şenay Gürler'den Semih Saygıner'e: Dokuz yılı el ele bitirdik

Alyssa

Forum Üyesii

2004-2009 yılları arasında yayınlanan 'Avrupa Yakası' dizisinde 'Fatoş' karakteriyle dikkat çeken Şenay Gürler ile Semih Saygıner'in mutlu beraberlikleri devam ediyor. Zaman zaman sosyal medya üzerinden mutluluk pozlarını paylaşan çiftten ünlü oyuncu, ilişkilerinin 9'uncu yılını kutladı.

"AŞKLA, SEVGİYLE, EL ELE"

Semih Saygıner ile pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Şenay Gürler, "Dokuz yılı bitirdik. Aşkla, sevgiyle, birlikte, el ele... Aşkım" notunu düştü.

"AŞKIM"

Milli bilardocu, binlerce beğeni ve yorum gelen oyuncunun paylaşımına kayıtsız kalmadı. Saygıner, sevgilisinin sosyal medya gönderisine, "Aşkım" yorumunu yazdı.

ANNEANNE OLDU! "ŞAHANE BİR DUYGU"

Şenay Gürler, geçtiğimiz ekim ayında konuk olduğu programda, sunucunun "Kimse inanmayacak belki ama sen genç yaşta anneanne oldun" sözleri üzerine, "O zaten bana 'Şenay' diyor. Simya adı. Aramız iyi. Uzakta yaşıyorlar çok sık görüşemiyorum ama özlüyorum. Görüşmeye çalışıyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Usta oyuncu, "Bir araya geldiğimizde de uzun uzun birlikte kalmaya dikkat ediyoruz. Şimdi tadını çıkarıyorum, kızımı büyütürken bazı şeyleri atladığımı görüyorum, Simya'ya karşı onları atlamamaya çalışıyorum. Şahane bir duygu, çok şanslıyım" ifadelerini kullanmıştı.

Şenay Gürler: Antakya hayalimdeki şehirdi, şimdi paramparça!, Şenay Gürler'den 'Avrupa Yakası' açıklaması

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.