Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş'ın Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Ekol TV’de değerlendirmelerde bulunan Serdar Sarıdağ, takım içindeki aidiyet duygusuna ve takımdaşlık ruhunun eksikliğine dikkat çekti. Serdar Sarıdağ şunları söyledi: "Bir pozisyon oldu, kaptanın Mert Günok topu ayaklarının altına aldı. Romulo’nun vurma hakkı var değil mi? Vurma hakkı var adamın, top kalecinin elinde değil, ayaklarının altında. Vuruyor, vuruyor ama topa vururken kaleci de darbeyi yiyor. Ya bir tane adam gelmedi biliyor musun Romulo’nun yanına. Bir tane Beşiktaşlı orada, bir itiş kakış olmadı. Hakem düdüğü çaldı, Romulo hâlâ vuruyor. Bu sefer artık Mert Günok'a vuruyor mesela. Ben bunu suçlamak için söylemiyorum. Futbolda bunlar var, temas oyunu sonuçta. Ama itiraz edilmemesine itiraz ederim ben. Bir değil mi ya, bir taneniz... Kaptanın senin ya. Senin kaptanını yerde tekmeliyor adam. O öldü işte Beşiktaş’ta. Beşiktaş’ta o ruh öldüğü için bu sıkıntılar yaşanıyor. Hoca profili kenarda bir kere... Hoca girecek sahaya ya. Hoca girecek sahaya, “Ne yapıyorsunuz siz ya? Niye kaptanınıza sahip çıkmıyorsunuz?” diyecek. Bu olmadığı için gelen tokat atıyor, giden tokat atıyor." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..