• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Serdal Adalı, Beşiktaş daha iyi olacak diyor"

Aaryan

Forum Üyesii
Kartal Yiğit:Stat da bu kadar doluluk beklenmiyordu açıkçası. Ben beklemiyordum.Bugüne kadar olmadı zaten, bir Sergen hoca o da hoca olaraktı zaten. O da gayet normal Beşiktaş'ın bağrından çıkmış bir isimdi.Serdal Adalı şunu dile getiriyor; Beşiktaş daha iyi olacak diyor. Bunu herkes öyle bilsin.Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Bu sene zevk veren, keyifli bir Beşiktaş izleteceğiz diyor. Futbol tabii bu sonucunu bilemeyiz. Kimse bilemez ama bu politikayı biz gösterdik diyor. Şunu söylemiştim; başkan çok fazla açılmayacak, borçlar, kulübün durumu ortada, mali yapıyı bozmayacak şeklinde bazı beyanları vardı ilk basın toplantısında. Onunla ilgilide konuştuk, beni bilgilendirdi. Bizim politikamız şu şekilde doğru; 35 yaş ve üstü oyunculara o kadar para vermeyeceğiz. Ben onu dile getirmek istemiştim diyor ama bakın diyor bizim aldığımız şu ana kadar transfer ettiğimiz oyuncuların hepsi 30 yaşın altında. Orkun 24 yaşında, Abraham 27 yaşında, Jurasek 24 yaşında şu ana kadar gelen oyuncular öyle Kyle Walker-Peters gelecek o da 28 yaşında. Bizim hedefimiz bu, kaliteli ve genç oyuncuları, yıldızları almak. Scout ekibini de bu yüzden kurduk diyor. Kaliteli ve iyi bir kadro kurmak zorundayız o yüzden bunları yapıyoruz. Orkun değeri hiçbir zaman geriye gitmeyecek bir oyuncu. 25 milyon euro verildi. Bu rakam bir rekor. Beşiktaş bugüne kadar hiçbir zaman böyle oyuncu transferi yapmadı. Adalı Orkun'dan gelecekte çok iyi teklifler geleceğine inanıyorum dedi sayın Adalı... Verilen paralar normal diyor. Üzerimde de sosyal medya, taraftar baskısı yok ben kendi politikamla, bildiğim şekilde ilerliyorum diyor. Sol kanada bir takviye yapılmadı, ne olacak? Mesela çıkan isimler var Rashford, Grealish deniliyor bu isimleri kendisine sordum. İçtenlikle net cevaplar verdi, sol kanada iyi bir isim alacağız. Ama aradığımızı bulana kadar acele etmeyeceğiz diyor. İyisini bulacağız, scout ekibimiz bu konuda en iyi şekilde çalışıyor, laf olsun diye transfer yapmayacağız diyor.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.