• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Serdar Ortaç sevindiren haberi paylaştı! ‘Artık yürüyebiliyorum’

Artur

Forum Üyesii

MESUT YILMAZ - Serdar Ortaç, 11 yıldır tedavi gördüğü Multiple Skleroz (MS) hastalığı hakkında açıklama yaptı.

Bir süredir ayakta durmakta zorluk çeken ve yardım almadan yürümeyen şarkıcı, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde izleyici karşısına çıktı. Sağlığına kavuştuğunu söyleyen Ortaç, “Artık yürüyebiliyorum. Bisiklet de sürüyorum. O yüzden bu yaz bol bol konser vereceğiz” diyerek, seyirciye kimsenin desteği olmadan yürüdüğü anları gösterdi.

'Çitlenbik' rolüyle bilinen İhsan Küçüktepe hayatını kaybetti

''AŞK DÜŞÜNMÜYORUM''

Şarkıcı, aşk soruları karşısında ise, “Benim aşkta yaşım geçti. Bu saatten sonra anca romatizma falan olur. Aşk olmaz. Hiç aşk düşünmüyorum. Instagram’dan çok yazan oluyor da girmiyorum ve mesajlara bakmıyorum” diyerek, cevap verdi.

Ortaç, “Mutlu musunuz?” sorusuna, “Mutlu olanlar var, zenginlerin hepsi mutlu. Para şu an her şey. Ben şimdi borçlarım olmasa umyrumda değil ki. Yatarım evde ayağımın sağlığına bakarım” yanıtını verdi.

Yiğit Poyraz Survivor 2025 şampiyon adayını açıkladı! 'Tüm kalbimle destekliyorum'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.