• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Seren Serengil köpeği Noynoy'un ölümüyle sarsıldı

Artur

Forum Üyesii

Serengil'in köepeği Noynoy bilinmeyen sebeple rahatsızlandı. Veteriner kontrolünde tedavi edilen Noynoy'un 5 kez kalbi durdu.

Sosyal medya hesabından ağlayarak yardım isteyen Serengil, Noynoy'un kalbini,n 6'ncı kez durduğunu ve bu kez dayanamayarak hayatını kaybettiğini söyledi.

Can dostunu kaybetmenin acısını yaşayan Seren Serengil, sosyal medya hesabından köpeği için duygusal şu ifadeleri kullandı:

"BU SABAH SENSİZ UYANDIM"

"Canım oğlum... Kalbim, luliğimmm. Noynoyum. Bu sabah sensiz uyandım... Nasıl bir boşluk. Nasıl bir sensizlik. Ben bütün acılarımın yerine hep seni koydum. Çocuğum olmadı seni koydum. Aile kuramadım yerine seni koydum. O kadar mutluyduk ki hayatımdan memnun olma sebebimdin. Huzurumdun. Yeter ki sen ol da varsın hiçbir şey olmasındı. O kadar pansumanımdın. Sen, ben, Tokyo..."

Bircan Bali magazin programını bıraktı! Seren Serengil'den yanıt gecikmedi

“DÜNYANIN EN TARİFSİZ ACISIYMIŞ”

Alıntı Metni

Bircan Bali'den eski partneri Seren Serengil'e sert sözler: Mantığı yok, kafası çalışmıyor!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.