• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'in konserine gitti! Paylaşımı dikkat çekti

Artur

Forum Üyesii

Gösteri dünyasının popüler ismi Serenay Sarıkaya geçtiğimiz aylarda şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sarıkaya ve Demir son olarak Kandilli'de sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Aşklarına 'Reklam ilişkisi' denilen çift, son olarak dudak dudağa objektiflere yakalanmıştı.

"BEN BÖYLE YAŞAMIYORUM"

Şarkıcı Mert Demir ile birlikteliğinin reklam amaçlı olduğu iddialarına yönelik: 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum.' demişti.

Reklam diyenlere inat Serenay Sarıkaya ve Mert Demir dudak dudağa!

AŞIK SERENAY

Haklarında sık sık reklam ilişkisi dedikoduları çıkan çiftten Sarıkaya, dün gerçekleşen konserde Mert Demir'i yalnız bırakmadı ve aşkını herkese ilan etti.

"GÖZLERİME BAK"

Mert Demir, konserine gelen ve çılgınca eğlenen sevgilisi Sarıkaya'nın gözlerinin içine bakarak "Gözlerime Bak" şarkısını söyledi.Kendinden geçerek şarkılara eşlik eden ünlü oyuncu "O tişört benim" dediği tişörtle birlikte katıldı konsere, sahnedeki sevgilisiyle de poz vermeden edemedi!

Tuğba Ekinci'nin Serenay Sarıkaya ve Ahmet Kural iddiası gündem oldu! 'Kimse bilmiyor bunu'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.