• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Serkay Tütüncü'den Zeynep Bastık'a aşk dolu kutlama! 'Sen hep dans et'

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ-Müzik camiasının popüler ismi Zeynep Bastık, şu sıralar aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıl eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başlamıştı.Zeynep Bastık bugün 32. yaş gününü kutladı.

"SEN HEP DANS ET"

Sevenleri ünlü şarkıcının doğum gününü kutladı. En romantik paylaşım ise sevgilisi Serkay Tütüncü'den geldi..

Şarkıcının sevgilisi Serkay Tütüncü, sosyal medyada romantik bir paylaşımda bulundu.

Bastık'ın dans ettiği anları paylaşan oyuncu "Sen hep mutlu ol. Hep dans et! Gerisini ben hallederim. Yengecim benim. Seni çok seviyorum! İyi ki doğmuşsun be." notunu düştü.

Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in doğum gününü kutladı! 'Konuşamadığı günler dün gibi aklımda'

Bastık, Serkay Tütüncü'nün paylaşımını kendi sosyal medya hesabında "Sevgilim. İyi ki doğdum da seni buldum." notuyla yayınladı.

BALİ'DE AŞK TATİLİ

Ünlü çift tatil için turistik ada Bali'ye gitmişti. Tatilde romantik anlar yaşayan ikili keyifli anları takipçileriyle paylaşmıştı.

Sinan Akçıl ve Ece Erken aşkı sona erdi! Açıklamalar peş peşe geldi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.