• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Şevval Şahin sezonu Bodrum'da açtı!

Alyssa

Forum Üyesii

Model Şevval Şahin sevgilisi Yiğit Marcus Aral’dan Haziran 2021’de ayrılmıştı. Sonrasında da oyuncu Burcu Özberk’in 2020’de aşk yaşadığı işletmeci Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı.

'AİLEDEN ONAY ÇIKMADI' İDDİASI

Marcus Yiğit ile yaşadığı olaylı ilişkiyle sık sık magazin gündeminde yer alan Şevval Şahin, yeni sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile yaşadığı aşkla da konuşuluyor. Çıkan haberlere göre medyatik güzel Şahin'e, Kazancıoğlu Ailesi'nden onay çıkmamıştı.

Şevval Şahin: Bu haberler nereden çıkıyor?

"GİDİP AMELİYAT OLDUM"

2018'de Türkiye Güzeli seçilen Şevval Şahin açıklamaları ve pozlarıyla dikkat çekiyor. "Türkiye'de fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" açıklamasıyla gündem olan model, geçtiğimiz gün ise "Burun deliklerimde eşitsizlik vardı. Sosyal medyadan sürekli 'Git burnunu yaptır' baskısı gördüm. Bu eşitsizlik beni de rahatsız edince gidip ameliyat oldum" demişti.

İLK SEZON POZU

Model Şevval Şahin şimdi de tatil pozlarıyla gündem oldu. Sevgilisi Murat Kazancıoğlu ve arkadaşları ile sezonu Bodrum'da açtı.

BEĞENİ YAĞDI

Tatil karelerini sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmeyen Şahin'in fotoğraflarına binlerce beğeni yağdı.

Şeyma Subaşı-Şevval Şahin küslüğü bitti

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.