Aaryan
Forum Üyesii
Mustafa Demirtaş'ın açıklamaları şöyle:"Abraham, Solskjaer'in hedef maçlarında verileri oyun formatına çok yatkın bir oyuncu. Geçişleri çok iyi oynayan bir dokuz numara çünkü. Kendisi topla mesafe kat edebiliyor, hem sırtı dönük topu aldığında etrafına servis yapabiliyor. Koşu gösteren Rafa Silva'yı topla buluşturabilecek profil. Kendisi de savunma arkasına topsuz koşu yapabiliyor.Solskjaer'in bu tip hedef maçlarındaki oyununa Abraham'ın çok yatkın olduğunu düşünüyorum.Geçen sezon böyle bir lüksü yoktu. Daha farklı çözümlere gidiyordu Rafa Silva'yı sahte 9 yapmak gibi. Immobile hiç olmuyordu o oyunda. Abraham başlı başına bu konuda bir şeyleri değiştirecek.Jurasek'in inanılmaz bir şeyi değiştireceğini zannetmiyorum. Bir kadro oyuncusu gözüyle bakıyorum. diğer bölgeler tamam olursa, orta sahanın ön tarafı stoperlerin Jurasek orada sırıtmadan oynayabilir.Orkun, Beşiktaş4ın nerede ise 10 senedir olmayan bir profili. O çok şey değiştirecek.Orkun'da bir sezon yorgunluğu olabilir. Amerika'ya gitti, geldi. Beşiktaş, Shakhtar Donetsk maçına mutlaka üçlü orta saha ile çıkmalı şart. Orkun önünde Rafa formasyonu Shakhtar Donetsk'e karşı çalışacağını zannetmiyorum çünkü Shakhtar Donetsk çok genç, dinamik takım. Beşiktaş'ın olabildiğince dinamizmi yüksek oyuncuları sahaya atması gerekiyor. Gedson yanına Orkun arkasına Demir Ege ki en iyi 6 numara seçeneği.Rafa'yı ön tarafta kullanması gerektiğini düşünüyorum. Üç orta saha, kenarları açılan iki forvet arkası, bir forvet gibi.Muçi, Rafa iki forvet arkası en önde de Abraham düzeni çalışabilir gibi. Keşke tempolu bir sağ bekte yetişmiş olsaydı. Beşiktaş iki tane sağ beke çok yaklaştı ama ikisi de gelmedi.Osayi daha çok bu oyuna uyardı. Svenson ile söylediğim düzen sağ bek konusunda olmayacak gibi gözüküyor. Çünkü temposu hiç yetmiyor. Jurasek'in biraz daha koşusu var. Alan kapatması zayıf olsa da daha geniş mesafe oynayabiliyor ama Svenson bu mesafeyi oynayamıyor. Beşiktaş'ın bu hedef maçına bir şekilde iyi hazırlanacağını düşünüyorum."Duhuliye.com