• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sıla ve İlker Kaleli kampanya başlattı! 'Artık geç kalmayalım’

Alyssa

Forum Üyesii

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük bir yıkım yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Hatay'daki depremler, birçok çevre ili de şiddetli bir şekilde etkiledi.

Toplam 11 ilde yıkıma yol açan felaketler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlülerden biri de, ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu oldu.

Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir YouTube yayınında deprem bölgesinde olan Hüseyin ve Hasan kardeşler ile Eylül adlı başka bir depremzede çocuğun, üniversite sonuna kadar eğitim masraflarını karşılayacak gönüllü bulmak için çağrıda bulunmuştu.

"BİRİNCİ DAKİKADA BULDUK"

Özdemir, bu duyurusunun ardından oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı sevgilisi Sıla Gençoğlu’nun bir dakika gibi kısa bir sürede geri dönüş yaparak, çocukların eğitim masraflarını üstlendiklerini açıklamıştı:

Alıntı Metni

Sıla'dan depremzedelere yardım konseri! Duygusal konuşması gözyaşlarıyla dinlendi

PROJE DOĞDU

Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli’nin, üç depremzede çocuğun eğitim masraflarını üstlenmesinden proje doğdu. Berfu-Eser Yenenler’in de dahil olmasıyla güçlenen proje ‘Bir Elimden Sen Tut’ adıyla hayata geçti. Sanatçılar, kampanyanın tanıtım filmi için de kamera karşısına çıktı. sayfasına giren yardımseverler, burada yer alan TEV veya TED’in bağış sayfasını seçerek, miniklerin eğitimine destek olabilecek.

SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Ünlü isimlerin, videoda söylediği sözler ise gündem oldu. Sanatçılar, “Sen çocukken kaç yaşındaydın, hatırlıyor musun?Önünde koca bir hayat, bilmediğin onca şey... Binlerce çocuğumuz için zaman durdu o sabah. Zaman hepimiz için çabuk geçiyor. Yıllar çoğumuz için bir an. Benim astronot olmam için artık çok geç; ama onlar için değil. Ve şimdi her zamankinden daha çok bize ihtiyaçları var. Belki birçok şey için geç kaldık. Artık geç kalmayalım” dedi.

Sıla'nın baba özlemi: Bize bir oda tuttum!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.