• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Solskjaer: 'Şans verdim ama fikrimi değiştiremediler'

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş 4 Temmuz’da başladığı Avusturya kampını tamamlayıp İstanbul’a dönerken teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer hazırlık maçlarındaki sonuçların takımın geneli için ölçü olmadığını sezona hazır olduklarını söyledi. Avusturya’da oynanan 4 maçta 2 mağlubiyet ve 1’er galibiyet ile beraberlik alan Kartal’da Norveçli çalıştırıcı kiradan dönen, alt yapıdan çıkan tüm oyunculara eşit mesafede yaklaşarak adaletli forma dağıttığını ifade ederken şu ifadeleri kullandı.YENİ TRANSFERLERİN PERFORMANSI İYİTüm oyuncuların performanslarını gözlemledim. Hazırlık maçlarında oyuncularımı tek tek analiz ettim. Son maçta bazı oyunculara fikrimi değiştirsinler diye, oynatmak için şans verdim. Bazıları fikrimi değiştiremedi. Takımda sisteme uymayanlarla yollarımızı ayıracağız. Yeni transferlerin performansı çok iyi. Tammy Abraham, Orkun Kökçü ve David Jurasek takımla kaynaştı ve arkadaşlık ortamı süper. Geçen yıldan farklı koşan savaşan, paslaşan şampiyonluğa oynayan takıma sahibiz.”TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİNOle Gunnar Solskjaer, 24 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi’nde 2. eleme turunda Arda Turan’ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ile oynanacak maçla ile ilgili olarak ise “Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar önemli değil. Şu an tamamen Shakhtar ile oynayacağımız maça odaklandık. Rakibimizin Ilves ile onadığı maçı analiz ettik. İyi koşuyorlar. 6-7 km fazla koştular. Ama bizim gerçek takımımızı kimse izlemedi. Shakhtar iyi bir takım fakat eleyebiliriz. Taraftarlarımız bu konuda bize güvensinler” dedi.HürriyetHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.