• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘’Solskjaer’in rövanş maçı öncesi bu kadar konuşulması…’’

Aaryan

Forum Üyesii
Ömer Saraç: “Solskjaer'i de hemen sorayım hocam size. Shakhtar rövanşı var ve daha sezon başında rövanşta kötü bir skor alınması halinde Solskjaer ile yolların ayrılabileceği görüşü de hâkim. Ne düşünüyorsunuz?”Erkan Sözeri: ‘’Daha sezon başında, Rashica oyundan çıkıyor ve ıslıklanıyor. Solskjaer'in durumu tartışılıyor. Şimdi siz nasıl bir motivasyonla o takımı çalıştırırsınız? İşte Shakhtar Donetsk'e karşı, eğer elenirse, 4-2'yi çevirmek kolay değil. İlk maçın eksiklerini şöyle söyleyebilirim: Shakhtar maçında, kenarda, mesela ben o gün de söyledim, daha önceki bir problem vardı. Eğer Muci ve Mario varsa ve bunları kenar oyuncusu olarak kullanıyorsanız, Gedson Fernandes'i de kenarda kullanırsanız, o zaman Muci ve Mario'nun o takımda ne işi var? Gibi transfer yanlışlıkları var. Mesela, Rafa Silva'dan verim almanız lazım. Rashica taraftarı mutlu etmiyor, belli ki performansıyla mutlu etmiyor. O zaman Rashica, sizin için en kötü hamle oyuncusu olur. Oraya iki tane kenar oyuncusu, iki tane belki stoper, ondan sonra sol bek Jurasek (Güvenç Kurtar hocanın kulakları çınlasın!) gerekiyor. Masuaku'yu çok övüyor, ben de çok beğeniyorum; Masuaku çok iyi bir oyuncu. Ben teknik adam olarak bakıyorum. Şimdi Masuaku'nun önünde, Barış Alper gibi, Yunus Akgün gibi geriye ve ileriye gidebilecek, sol beke ve sağ beke yardım edebilecek kaliteli bir kenar oyuncusu olmazsa, Masuaku ne yapsın? Jurasek patladı. Yarın bir gün eski Roberto Carlos'u getirin, o da patlar. Yani siz oraya nitelikli, iyi bir kenar oyuncusu almazsanız, karşı takımın sol kanadı size baskı yaparsa başarılı olamazsınız. Jurasek geldi, Masuaku da gelsin. Herhalde henüz anlaşma sağlanmamış. Ben olsam hemen ‘Masuaku gel!’ derim. Jurasek ve Masuaku'ya o bölgeyi teslim ederim. Hatta, eğer kenar oyuncusu alamıyorlarsa, Masuaku'yu çağırıp Jurasek'i de kenar oyuncusu olarak oynatabilirler. Oradan iyi ortalar yapıyor mesela. Son maçta iyi ortalar yaptı ama Jurasek'in kademe hatası gibi birçok eksiği var. Dolayısıyla Beşiktaş'ın beş altı transferi var ama Solskjaer tartışılan bir konumda. Şimdi Sergen Yalçın sesleri duyuluyor. Bu sesler duyuluyorsa, orada mutlaka bir sıkıntı vardır. Ben teknik adam olsam, bu tarz tartışılan bir pozisyonda benim de motivasyonum düşer. Birisi, örneğin Serdar Adalı Başkan veya bir yönetici çıkıp ‘Kardeşim, biz Solskjaer'i aldık, arkasındayız, onun oyun anlayışına inanıyoruz, güveniyoruz. Tabii ki herkes Sergen'i, Şenol Güneş'i ister filan ama biz buna kesinlikle inanıyoruz, arkasındayız.’ dese... Böyle bir söylem yok. O zaman teknik adamın motivasyonu mutlaka eksik olur diye düşünüyorum. Mesela Arda Turan ne dedi basın açıklamasında? ‘Ben Fatih Hoca'dan 'gördüğünü yap, korkma' diye öğrendim.’ Mesela Solskjaer'in gördüğünü yaptığını düşünmüyorum ben. Kendisi açıkladı: ‘Geçen Gedson Fernandes iki gün antrenmanla çıktı’ dedi. O zaman iki gün antrenmanla bir oyuncuyu ilk on birde oynatıyorsanız, gördüğünüzü yapmıyorsunuz demektir.’’Duhuliye.com

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.