Aaryan
Forum Üyesii
Spor yorumcusu Ali Ece, VOLE’de Beşiktaş’ın gündemini yorumladı. Ali Ece: “Genç geldi, yaşlı geldi, her yaştan adamı denedik. Her coğrafyadan denedik. Portekiz'in güney Avrupalı Fernando Santos. Şenol Hoca, has has Karadeniz Türk çocuğu. Kaç kere geldi gitti. Solskjaer Hoca, Norveç'ten; artık en kuzeyden. Ne yapalım, İzlandalı hoca mı getirelim daha kuzeyden? Daha kuzeyde İzlanda ve Grönland var benim bildiğim. Yani her yerden hoca geliyor. Altyapı hocası da çalıştırdı işte. Olmuyor, çünkü kenar forvet almıyorsun, 4-3-3 oynatıyorsun. Güntekin'i geçen ben dinledim. Güntekin güzel konuşmuş. Güntekin'in duygusu da bilimsel yaklaşımı da Beşiktaş için önemlidir. Ben kendi fikrimden daha fazla önem veririm Güntekin'inkine. Daha tecrübelidir. Abimizdir aslında, bakma samimiyiz diye Güntekin diyorum. Güntekin Onay dedi ki, ‘Çok beyefendi bir adam.’ Çok iyi adam ama bu sanki Beşiktaş'ı başarıya ulaştırabilecek bir hoca değil. Beyefendi ve çok iyi adam olduğuna katılıyorum. Zaten sorun buradan çıkıyor. Bu kadar beyefendi, bu kadar kibar, hümanist bir adamın zor işi.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..