• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Solskjaer’in tercihleri Beşiktaş’ı nereye götürür...

Aaryan

Forum Üyesii
Nebil Evren :"Bence de Solskjaer bir proje adamı gibi görünüyor ve zaten böyle bir proje için mutlaka sabredilmeli, istikrarlı bir şekilde şans verilmeli. Amma velakin, hem geçen sezonki bazı maçlar hem de bu Shakhtar eşleşmesindeki bazı stratejik ve taktik tercihleri beni Beşiktaş penceresinden baktığımda biraz umutsuzluğa sevk ediyor. Çünkü birçok yanlış görüyorum. Bu ilk maçta zaten taktiksel olarak felaket seçimler yapılmıştı; bu maçta da benzer hataların tekrarlandığını görüyoruz. Doksan dakikanın ardından yapılan tercihlerin yine yanlış olduğunu düşünüyorum.O zaman da aklıma şu soru geliyor: Tamam, bir takım inşa edecek ama bu taktiksel ve stratejik hatalarla Beşiktaş’ı ileriye taşıyabilir mi? Bu sorunun cevabı bende şu an için bir soru işareti. "Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.