• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Son Haberler: Şükrü Özyıldız ve Melisa Yanık sevgili mi?

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Sosyal medyada en merak edilen isimler arasında yer alan Sibil Çetinkaya ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile aşk yaşıyordu.

Tek tek paylaştı! Wanda Nara'nın hayranlarından Icardi'nin sevgilisine ölüm tehditleri

İkili hakkında geçtiğimiz günlerde magazin gündemine 'ayrılık' iddiaları gelmişti. Ünlü çiftten ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti.

Şükrü Özyıldız konuyla ilgili ilk kez geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştı. Oyuncu, "Evet iddialar doğru. İlişkimizi sonlandırdık. 3 haftadır Kolombiya'daydım, yenilenip geldim" demişti.

Estetikleri başına dert açtı! Gülşah Saraçoğlu havalimanında hayatının şokunu yaşadı

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya da ayrılığı şu sözlerle doğrulamıştı:

"Mesajlarınızı alıyorum, evet bir süre önce böyle bir karar aldık. Bunun ikimiz için de daha doğru olduğuna inanıyoruz. Sadece biraz zaman ve anlayışınıza ihtiyacımız var. Mesajlarınız için de teşekkürler, çok seviyorum sizi."

Nihal Candan'dan üzücü haber! Yeniden yoğun bakıma alındı

YENİ AŞK İDDİASI

Sibil Çetinkaya ile yollarını ayıran Şükrü Özyıldız, Bodrum tatilinde fenomen Melisa Yanık ile eğlenirken görüntülendi.

Melisa Yanık ile dans eden Şükrü Özyıldız'ın mekandan birlikte çıktıkları iddia edildi.

Aşk haberlerinin yayılmasından sonra çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

Yiğit Poyraz Survivor 2025 şampiyon adayını açıkladı! 'Tüm kalbimle destekliyorum'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.