• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Stand-up'ı bırakabilirim! Zaten hayalim esnaf olmak'

Artur

Forum Üyesii

Bengi Apak, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden, ünlü isim, "Çalışmalarımız devam ediyor. Uzun süredir yazdığım stand-up'ı yapıyorum. Eşim de arp da bana destek oluyor, sağ olsun. Mizahşördür Sarp Bey de. Çok komik bir insan Sarp" diyerek güldü.

"HAYRANI OLDUĞUMUZ BİR KARAKTER"

İlk gösterisinde Cem Yılmaz'ın kendisini izlediği hatırlatılan Bengi Apak, "Bu harika bir şey. Çocukluğumuzda hayranı olduğumuz bir karakter Cem Yılmaz. İlk gösterime geldi. Hep destek verdi o gün, 'Çok güzel geçecek' dedi sürekli" szleriyle mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey'

"EYLÜL AYINA KADAR DÖNMEYİZ"

Yaz boyunca Alaçatı'da olacaklarını da dile getiren Apak, "Önümüzdeki haftalarda Çeşme'ye gideriz artık ve eylül ayına kadar daha dönmeyiz. Orada güzel vakit geçiriyoruz, keyif alıyoruz. Bodrum'da ve Çeşme'de yine gösterilerimiz olacak" şeklinde konuştu.

"KAFE AÇABİLİRİM"

"Kendinizi 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz?" sorusuna Bengi Apak, "Bırakablirim de. Benim zaten hayalim esnaf olmak. Bir tane kafe açabilirim, önüne de sandalye atarım. Belli olmaz devam da etmeyebilirim. Şaka bir yana; belki çekilirim belki devam ederim, bunu bilemeyiz" ifadelerini kullandı.

Sarp Apak: Gülse Birsel ile başka bağım var

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.