• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Tek Sorumlu O Değil!"

Aaryan

Forum Üyesii
Umut Öztürk, Beşiktaş gündemini Sports Digitale'de değerlendirdi.Umut Öztürk;''Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk karşısındaki yenilgisini Beşiktaş'ın seneler içerisindeki kötü yönetimine bağlıyorum.Solskjaer'in maça başlangıç planında çok ciddi hataları var. Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk'e hem oyun, hem de skor olarak mağlup olmasının tek sebebi Solskjaer değil...Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk'e karşı sadece yetenek alanında eksiklikleri yok. Shakhtar Donetsk zaten belli bir şablonu neredeyse 20-25 senedir kurgulayan bir takım ve iki takım arasındaki fark sadece yetenekle ilgili değil. Shakhtar Donetsk'in daha genç bir takım olması, daha dinamik bir takım olması, kimyasının daha yüksek bir takım olması, özellikle bir hareketlilik ve pas opsiyonu oluşturma konusunda Beşiktaş'a çok fazla üstünlük sağlamasına yol açtı.Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk gibi Avrupa'nın iddialı takımlarından birine karşı sahada bu kadar oyun olarak ezilmesinin ben tek sorumlusunun asla Solskjaer olduğunu düşünmüyorum. Süreç mağlubiyeti olarak düşünülebilir. Shakhtar Donetsk gibi belli bir şablonu, kültürü 15 senenin üzerinde deneyen bir takımla, 6 ayda farklı tipten hocalar getirerek başarı sağlamaya çalışan bir Beşiktaş'ın sahada tabii ki yarışamayacağı barizdir.Beşiktaş 2018-2019 Avrupa Ligi grup aşamalarından beri aslında avrupa'nın vasat sayılabilecek takımlarına karşı bile tempo olarak fark yaratamıyor.İlk aklıma gelen Malmö Beşiktaş'ı 2 maçt amağlup etmişti. İç sahada Gent'den dört gollü mağlubiyet aldı. Sergen Yalçın dönemine bakıyoruz zaten Abdullah Avcı'nın Wolverhampton, Braga maçları onları hiç değerlendirmiyorum. Onlar unutulması gereken maçlar.Şenol Güneş'in ligdeki perforansı tatmin edici idi ama Clup Brugge maçının nasıl geçtiğini hatırlıyorsunuz. Lugano'dan iç sahada 10 dakika da 3 gol yememesi gerekiyordu.Beşiktaş'ın süreç içerisinde de farklı farklı Avrupa'nın takımlarından bu kadar oyun olarak geride kalmasının, bütün ihalesinin Solskjaer'e yıkılmasının birazcık kolaycılık olduğunu düşünüyorum. Eğer yönetim Shakhtar Donetsk maçının sonucuna göre Solskjaer'in geleceğine karar veriyorsa bu bence Shakhtar Donetsk maçı özelinde değil geçtiğimiz sezonki lig maçları özelinde verilmiş bir karar olacaktır.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.