• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

TESK'ten merdiven altı üretim uyarısı

TuzLuk

Forum Üyesii
TESK'ten merdiven altı üretim uyarısı

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan ayı öncesi merdiven altı ürünlerdeki artışa dikkat çekti. Palandöken, uygunsuz koşullarda üretilen sağlıksız ürünlere karşı vatandaşa dikkatli olmaları çağrısı yaptı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den Ramazan ayı öncesi vatandaşlara merdiven altı üretim uyarısı geldi. Palandöken, "Enflasyonla birlikte artık merdiven altı üretim de artık arttı. Bununla birlikte artık yediğimiz gıda maddelerine direk çok dikkat etmek lazım." ifadelerini kullandı. Enflasyonist baskı ile birlikte merdiven altı üretimde artış yaşandığını belirten Palandöken, özellikle korsan satıcılara karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı. Palandöken, "Bu korsan satılıcılar insan sağlığını hiçe sayanlar ya tezgah açıyor veyahutta arabalarının arkasında baklava tatlı vesaireler satıyorlar. Tabii kolluk kuvvetleri veya yerel yönetimler bunları takip etse de vatandaşın bunlara prim vermemesi lazım." dedi. Vatandaşlara güvenilir yerlerden alışveriş yapmaları önerisinde bulunan Palandöken, "Tanıdığı bildiği güvenilir esnaftan alışveriş yapması kendilerini hem de ailelerini bu gıdadaki bu oyunu yapanlara karşı en önemli tedbir.. Aman ha dikkatli olun... Sağlığınızı tehlikeye atmayın." dedi.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.