Aaryan
Forum Üyesii
TEVFİK YAMANTÜRK: "Başkanımızı ve yönetim kurulunu, dünyanın ve Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar nedeniyle zorlu bir sürecin beklediğini biliyoruz, görüyoruz ve hatta yaşıyoruz. Allah yardımcıları olsun. Elbette, değerli rakiplerimizin aldığı mesafeyi de görüyoruz." "İnşallah bundan sonra, yeni Divan başkanı seçilene kadar başka bir seçim olmaz. Benim de bu sahaya son çıkışım olması sebebiyle, şimdi söyleyeceklerimi bir daha dile getirme fırsatım olacağını düşünmüyorum. Kabul ederlerse, başkanımıza ve yönetim kuruluna bir abi olarak – haddim olmayarak – bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum." "Tedbiri elden bırakmadan, sadece önümüzdeki sezonu değil, ondan sonraki yılları değil, önümüzdeki 10 yılları düşünerek Beşiktaş’ın geleceğini inşa etmelerini öneriyorum." "Tabiri caizse, başkasının parasını harcamak kolaydır. Ama eğer tedbiri elden bırakırsak, Allah korusun, içinden çıkılamayacak derinliklere düşebiliriz. Yıllardır söylüyorum; bir sabah uyanırız ve kulübün içinde ya Rusça, ya Çince, ya da Arapça konuşulmaya başlanmış…" "Sözü fazla uzatmak istemiyorum. Yeni dönemin, kurumlarımıza, başkanımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..