Aaryan
Forum Üyesii
Socrates youtube kanalında konuşan Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Galatasaray derbisi ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Mehmet Demirkol'un ifadeleri:OKAN HOCA BİR TANE BEĞENDİĞİ HAKEMİ SÖYLESİN YAMehmet Demirkol: ‘’Bana Okan hoca bir tane iyi hakem söylesin ya. Yani çok beğendiği bir hakem söylesin. Avrupa dahil bir tane söylesin. Yani Sergen hoca da söylesin ama Okan hoca ayrı söylesin. Çünkü Sergen hocanın şikayet edeceği şeyler var hakikaten. Okan hoca bir tane bizim bütün maçlarımızı bu yönetse çok iyi olur desin.''TFF NEDEN BEŞİKTAŞ'IN AÇIKLAMASINA CEVAP VEREMİYOR?Mehmet Demirkol: ‘’Beşiktaş'ın derbiden sonra bir açıklaması var. Bu üzeri kapatılabilecek bir şey değil. Beşiktaş'ın TFF'ye sorduğu sorulara cevap geldi mi? Derbi oynanalı 1.5 gün oldu ve hala cevap gelmedi. Buna nasıl cevap gelmez ya! Bu acayip bir iddia bu! TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu maç bittiğinde televizyona bağlanıp hoca kovan, hakem kocan bir başkan değil mi? Yine maç sonu bir yayına bağlanıp ‘Bana komplo kuruyorlar’ dedi, tweet attırdı. Şimdi, hakemler tarafından TFF başkanına komple kuruluyorsa hakemlere neler yapıyordur? Beşiktaşın bu açıklamasına cevap vermemek nedir? Ben TFF başkanı olsam çıkar ‘Başkan ne diyorsun, olur mu öyle şey’ derim. TFF başkanı Hacıosmanoğlu çıktı dedi ki ‘Ben hakemin hata yapmasını kabul ederim ama VAR’ıkini etmem' dedi, değil mi? Bu ne demek? Var hakemini hakemin üstüne koydu demek. Beşiktaş'ın iddiasına göre VAR'ın üstüne de bir Portekizli koydun! Orada uzaman çavuş gibi bekliyor. Doğru mu yaptın yanlış mı yaptın diye VAR'ın başında bekliyor demek ki. Çünkü Beşiktaş'ın iddiasından bu anlaşılıyor. Bu iddiaya cevap verilmedi, Beşiktaş da kamera kayıtlarını istiyor doğal olarak.''BEŞİKTAŞ NE DEMİŞTİ?Beşiktaş derbi sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile TFF'ye şu soruları sormuştu:VAR merkezinde ve çevresinde kimler bulunmaktadır, VAR odasını ve odanın bulunduğu koridoru sesli bir şekilde kayıt altına alan kamera veya kameralar bulunmakta mıdır?Portekizli VAR eğitmenleri, maç esnasında VAR odasında yer almakta mıdır? Eğer VAR odasında yer alıyorlarsa karar verme süreçlerine dahil oluyorlar mıdır?Eğitmen adı altında görev yaptıkları söylenen Portekizli eğitmenlerin maç esnasında orada olmalarını gerektiren federasyonda herhangi bir görevleri var mıdır?VAR merkezinin içinde veya koridorunda, maç oynandığı sırada orada bulunmaması gereken kişi veya kişiler var mıdır?Şeffaf ve adil bir yönetim sözüyle göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin sorularımıza hemen cevap vermesi elzemdir.Beşiktaş JK olarak; Galatasaray’la oynadığımız müsabakanın VAR odası ve odanın bulunduğu koridorun kamera kayıtlarının tarafımızla paylaşmasını talep eder, bu talebimizi Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere kamuoyunun bilgisine sunarız.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..