• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Üç kez evlenip boşanan Tuğba Özerk: Artık yeter sıramı savdım!

Nova

Forum Üyesii

Tuğba Özerk, 30 Haziran 2021'de aile arasında gerçekleşen sade bir törenle Gökmen Tanaçar'la evlenmişti. Şarkıcı, "Çocuk sahibi olmak çok istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Eşinin sözlerini destekleyen Tannaçar da "Tuğba gibi güzel, iyi kalpli bir kız çocuğumun olmasını çok isterim" şeklinde konuşmuştu. Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemişti.

15 AYDA BİTTİ!

Tanaçar'ın açtığı anlaşmalı boşanma davası 5 Ekim'de İstanbul 5. Aile Mahkemesi'nde görülmüştü. Duruşmaya Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar avukatları ile katılmıştı. Beş dakika süren duruşma sonunda tarafların boşanmalarına karar verilmişti. İkili, birbirinden nafaka ve tazminat talebinde bulunmamıştı.

"DÖRT YILA YAKIN BİRLİKTELİK BİTMİŞ OLDU"

Tuğba Özerk, duruşma sonrası şu açıklamayı yapmıştı:

Alıntı Metni

"BASINA YAKALANDIM AŞKIM"

Üç kez evlenip boşanan şarkıcı, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yol kenarında taksi beklerken bir taraftan da telefon ile konuşan Özerk, "Basına yakalandım aşkım. Seni sonra arayayım Yeşim" sözleriyle telefonu kapattı. Özerk, basın mensuplarına ise "Yanlış anlaşılmasın vokalistimle konuşuyorum" dedi.

"ARABA ALMAYA GİDİYORUM"

Arabasını değiştireceğini söyleyen 42 yaşındaki şarkıcı, "Taksi çevireceğim. Etiler'e araba almaya gidiyorum. Her şey çok güzel" ifadelerini kullandı.

"YENİ YILI ŞİMDİDEN PLANLADIM"

Tuğba Özerk, bu aralar çok yoğun çalıştığını söyledi: Stüdyodayız. Şubat ayının sonuna doğru benden beklenen çok güzel bir parça gelecek. Konserler de başlayacak. Sonra ramazan geliyor, annemin yanına Alaçatı'ya gideceğim. Yeni yıl planlanmış gibi şimdiden.

"EVLİLİĞİ NEDEN BANA YAPIŞTIRDINIZ?"

Özel hayatıyla ilgili olarak "Aşk meşk yok. Neden evliliği bana yapıştırdınız anlamış değilim. Artık yeter sıramı savdım. Artık iş yapalım, zaten çok oturdum" diyen Özerk, yoldan çevirdiği taksiye bindi.

Tuğba Özerk'in boşanma dansı gündem oldu , 'Bizim meslekte evli kalmak zor!'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.