• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ümit Besen'den miras açıklaması!

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ -Arabesk müziğin usta ismi Ümit Besen, son dönemde ünlüler arasında yaşanan miras kavgalarına gönderme yaptı.

Muhabir Online kameralarına konuşan sanatçı, aile arasındaki samimiyetten ve vasiyet konusundaki planlı davranışından bahsetti.

"KAVGA DÖVÜŞ BİZDE OLMAZ"

Aile içerisinde yaşanan vasiyet huzursuzluğuna kesinlikle karşı olduğunu dile getiren isim, 'Ben hayattayken her şeyi ayarlayan biriyim. Öldükten sonra çocuklarım arasında en ufak bir sıkıntı yaşanmasını istemem. Kavga dövüş bizde olmaz.' dedi.

"HERKESİN NEYİ VARSA KENDİNİNDİR"

Çocuklarının maddi anlamda hiçbir kaygı taşımadığını ve onlar için gereken ne varsa yaptığını belirten Besen, 'Benim çocuklarım pırlanta gibidir. Hepsi birbirini çok sever, sayar. Kiminin yazlığı, kiminin arabası, evi hepsi alınmış ve kendi üzerlerine yapılmıştır. Herkesin neyi varsa kendinindir. Bu nedenle mirasla ilgili en ufak bir gerginlik yaşanmaz.' şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK MİRAS ONLARIN KALBİNDE BIRAKTIĞIM SEVGİ"

Asıl mirasının sevgi ve besteleri olduğunu söyleyen Ümit Besen sözlerini şu şekilde tamamladı: 'Çocuklarıma bıraktığım en büyük miras, onların kalbinde bıraktığım sevgi, saygı ve müziktir. Benim duygularımı, şarkılarımı ve karakterimi yaşattıkları sürece en değerli şeyi taşıyor olacaklar'

Kubilay Aka 30 yaşına girdi! Sevgilisi Hafsanur Sancaktutan'dan romantik paylaşım

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.