• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ünlü futbolcu bebekleri için gün sayıyor! 'Henüz bir isim bulamadık'

Artur

Forum Üyesii

Ünlü futbolcu İlhan Mansız, sosyal medya hesabından eşiyle fotoğraflarını paylaşarak 'Son bir iki üç, oğlumuza heniz bir isim bulamadık ama keyfimize diyecek yok' notunu düştü.

Bir döneme golleriyle damga vuran eski milli futbolcu Mansız'ın 2004'te boşandığı Nina Ritter ile evliliğinden Aimee adında 20 yaşında bir kızı bulunuyor.

İlhan Mansız ile iki yıldır birlikte olduğu Lela Leyla'dan güzel haber geldi. İkinci kez baba olmaya hazırlanan 48 yaşındaki eski futbolcu, doğuma sayılı günler kala Azerbaycanlı sevgilisi Lela Leyla ile dünyaevine girdi.

'Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi!'

"SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Nikâhtan ilk kareleri sosyal medyada paylaşan Mansız ve eşi, sosyal medya paylaşımlarında, "Mr&Mrs Mansız. Tanıştığımız günden itibaren hayatıma anlam katan ve eşim olduğun için beni en şanslı yapan aşkım seni çok seviyorum" ifadelerine yer verdiler.

'KIYAFETİ OĞLUM SEÇTİ'

Beşiktaş kombiniyle fotoğrafını paylaşan Lela Leyla gönderisin altına 'Kıyafeti oğlum seçti' yazdı.

Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çiftinin bebek heyecanı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.