• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ünlü oyuncu Emma Roberts evlilik teklifi aldı! 'Annem herkese söylemeden önce...'

Artur

Forum Üyesii

Genç oyuncu Emma Roberts 2020 yılında sevgilisi Garret Hedlund ile ilk kez anne baba olma heyecanı yaşamıştı.

Roberts ve Hedlund'un Rhodes adını verdikleri bir oğulları olmuştu.

AYRILDILAR

Roberts ve eski erkek arkadaşı Garrett Hedlund'un ayrılık haberleri 2022 yılının Ocak ayında gündeme gelmişti. Ünlü çift ilişkilerine son vermişti.

Bir kaynak , Ekim 2022'de Entertainment Tonight'a "Emma'nın Garrett'la sağlıklı bir şekilde birlikte ebeveynlik yapması çok kolay oldu çünkü o çok mutlu" demişti.

Emma Roberts anne oldu!

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM!

American Horror Story yıldızı Emma, bir süredir Cody John ile aşk yaşıyor. Ağustos 2022'de ilk kez ilişkilerini açıklayan çift, evlilik yolunda bir adım attı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

ABD'li oyuncu Emma Roberts, Sosyal medya platformunda partneri Cody John ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşarak evlilik teklifi aldığını duyurdu. Ünlü isim gönderiye: 'Annem herkese söylemeden önce bunu buraya koyuyorum' notunu düştü.

Emma Roberts'ın karnı burnunda!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.