• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Uzak mesafe aşktan kaçarım’

Artur

Forum Üyesii

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Uzak Şehir’de Nare’ye (Sahra Şaş) olan aşkıyla genç kızların gönlünde taht kuran Alper Çankaya, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Şaş’la yakaladıkları uyumla dizinin fanlarını heyecanlandıran oyuncu, ilişki durumunu sır gibi saklasa da “Bir insanın en savunmasız halidir aşk. Mesela ben flörtleşirken çok saçmalarım. İlişkide denge çok önemli, dengesizlik beni korkutur” sözleriyle aşka bakış açısını paylaştı. Çankaya, “Uzak mesafe aşkınızı etkiler mi?” sorusuna ise, “Çok dilim yandı. O yüzden hiç girmem o toplara direkt kaçarım” yanıtını verdi.
Hayat verdiği Şahin karakteriyle ayrı dünyaların insanı olduğunu vurgulayan oyuncu, “Çok karamsar bir dünyası var. Öyle birini tanısam hayattan keyif alması için teşvik ederdim” dedi. Çekimlerde en çok şaşırdığı durumu da paylaşan Çankaya, “Midyat’ın güzelliği... Duyduklarımızdan biliyorduk ama orada olmak bambaşka. Çok iyi hissettiren bir yer” ifadelerini kullandı. Onedio YouTube kanalına setin ‘en’lerini paylaşan oyuncu, “Sahra setin neşesi, sürekli çiçek açar” sözleriyle partnerini övdü. Çankaya, kendisini ise setin en ezber çalışanı olarak seçti.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.