• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Volkan Demirel: Zeynep'i ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim!

Artur

Forum Üyesii

Volkan Demirel ile 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever, 2010'da hayatlarını birleştirmişti. Şubat 2014'te Yade adını verdikleri kızları dünyaya gelen çift, Ağustos 2017'de Yeda'nın doğumuyla ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamışlardı.

"KIZLARIMLA ARKADAŞ GİBİYİM"

Çocuklarıyla ilişkisini anlatan 42 yaşındaki eski milli kaleci, "Kızlarım benim her şeyim. Oğlum olmasını da isterdim ama olmadı. Yade eşimden daha fazla soru soruyor ama çok hoşuma gidiyor. Kızlarımla arkadaş gibi olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Zeynep Sever açıkladı! Volkan Demirel'e yeniden aşık olma sebebi

"BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ TAMAMLAYAN BİR ÇİFTİZ"

Alıntı Metni

"ZEYNEP 'HERKESE BUNU SÖYLÜYORSUN' DEDİ"

Eşine ilk görüşte aşık olduğunu belirten Volkan Demirel, "Benim düşündüğüm, inandığım şeyler gerçekleşti. Zeynep inanmazdı bana, ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim. 'Sen herkese bunu söylüyorsun' dedi. Benim dediğim oldu, inandığım her şeyi gerçekleştirdim şu ana kadar" ifadelerini kullandı.

Zeynep Sever eşi Volkan Demirel'in çok konuşulan kavgasını yıllar sonra anlattı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.